ERZURUM / YAKUTİYE - Hilalkent Anadolu Lisesi

Ekm

2023 - 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI VELİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ekm

11 ve 12. Sınıf düzeyinde yapılan hazır bulunuşluk deneme sınavında birinci olan öğrencimize okul müdürümüz Erhan GÜRBÜZ bisiklet hediye etti.

Ekm

KIZILAY ERZURUM İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE GENEL AFETLER VE ÇADIR KURMA EĞİTİMİ VERİLDİ.

Ekm

Okulumuz 11 ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik öğrencilerimizin başarı durumunu görmek ve eksikliklerini görmek amacıyla yapılan Seri Denemeler devam ediyor.

Ekm

YENİ DÖNEMDE BAŞLAYACAK TURNUVALAR İÇİN VOLEYBOL VE MASA TENİSİ BRENŞINDA DÜZENLENEN EGZERSİZ FAALİYETLERİ  HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR.

Ekm

Okulumuz rehberlik servisi tarafından yürütülen YKS danışmanlık ve bilgilendirme faaliyetleri devam ediyor

Ekm

Okulumuz Değerler Eğitim Kulübünde bu ay Hayâ, Edep ve Nezaket konuları işlemiştir

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığı 2022 yılında eğitimde gerçekleştirilen projeleri ve 2023 yılı hedeflerini anlatan bir film hazırladı. "Türkiye Yüzyılı Eğitimin Yüzyılı Olacak" mesajıyla paylaşılan filmde, okul öncesi eğitime erişimde ikiye katlanan eğitim kurumu sayısı hedefi, tüm kademelerdeki okullaşma oranının ilk kez yüzde 95'e yükselmesi, mesleki eğitimde, yetişkin eğitimde, özel gereksinimli bireylerin eğitiminde gerçekleştirilenler projelere yer verildi.

Eyl

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNDE DÜZENLENEN "DOĞADAN SOFRAYA BİLİM" TEMALI SERGİ ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN ZİYARET EDİLDİ.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Eyl

Okulumuz logosu değişmiş olup okul formalarında yeni logomuz kullanılacaktır.

Eyl

DYK Hazır Bulunuşluluk Sınavı ile bugün kurslarımızı başlatmış olduk.

Yıl sonununda bize yakışır bir başarı tablosu ile ilimizin başarısına katkı yapmanın mücadelesini vereceğiz.

Gayret bizden, Tevfik Allah'tan.