ERZURUM / YAKUTİYE - Hilalkent Anadolu Lisesi

May

Erzurum Şehir Hastanesi organ nakli birimi okulumuz öğrencilerine yönelik ''ORGAN NAKLİ'' konusunda seminer düzenlendi.

May

Okulumuz 12. Sınıflara yönelik Erzurum Teknik Üniversitesi tarafından  tanıtım gezisi düzenlendi.

Nis

İkinci dönem Veli toplantısı yapıldı.

Nis

Aydın Üniversitesi Rehberlik Öğretmeni Murat YETİŞİR tarafından 12.sınıf öğrencilerimize Motivasyon Semineri verildi.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma programı yapıldı. Günün anlam ve önemini konuşmasınin ardından öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırladıği şiirler okundu. Ardından okulumuz halk müziği çalgı ve korosu tarafından günün anlam ve önemine uygun solo ve koro şarkıları icra edildi.

Mrt

Erzurum'un kurtuluşunun 103. İstiklâl Marşı'nın kabulünün 106. yıl dönümü okulumuzda yapılan etkinlikle kutlandı

Mrt

Bayan öğretmenlerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü En İçten Dileklerimle Kutluyorum.

Bayan öğretmenlerimize ve erkek öğretmenlerimizin eşlerine 8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesi ile hediye takdim ettik.

OKULUMUZ FOLKLOR EKİBİNDEN OYUNLAR

Mrt

Tasarımı okulumuz öğretmeni Yunus Emre KARAKAYA, sahipliği Okul Müdürümüz Erhan GÜRBÜZ'e ait olan okul logomuz Türk Patent ve Marka kurumu tarafından tescillenmiştir.

Şbt

Yakutiye Belediye Başkanı Sayın Dr. Mahmut UÇAR beye ve heyetine okulumuza yaptıkları ziyaret için teşekkür ederim.

Şbt

Bugün okulumuzda 11.sınıf öğrencilerimize 3.TYT Deneme Sınavını yaptık.

Şbt

Gençlik Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği "LİSELER ARASI FUTSAL TURNUVASI" başladı. Turnuvada okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz ve antrenörlerine başarılar diliyoruz.

Şbt

Eğitim-Öğretim alanındaki kalitemizin ve motivasyonumuzun  artması için bugün okulumuza gelen;

Yakutiye İlçe Kaymakamımız sayın Tuncay KALDIRIM beye ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Abdurrahman GAZİOĞLU beye nazik ziyaretleri için şahsım, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına candan teşekkür ederim.

Şbt

TEKNOFEST İL KOORDİNATÖRÜ VEDAT AYDIN TARAFINDAN TEKNOFEST BAŞVURU SÜRECİ VE TEKNOFEST YARIŞMA KATEGORİLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME SEMİNERİ VERİLMİŞTİR.

Ock

YAKUTİYE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ CENGİZ DAĞCI PANELİNDE OKULUMUZU ÖĞRENCİMİZ ŞEVİN ÖZBEY TEMSİL ETTİ.