T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ERZURUM / YAKUTİYE - Hilalkent Anadolu Lisesi

Uzm. Öğr. Erhan Gürbüz - Okul Müdürü

  1978 Erzurum İli Tekman İlçesi  Taşkesen Köyünde dünyaya geldim. 

  İlkokulu 2. Sınıfa kadar kendi köyümde, İlkokul 3. ve 4. sınıfları  Erzurum´da Kazım Yurdalan İlkokulunda, 5. Sınıfı  da Haşim İşcan İlkokulunda okudum. Ortaokulu Tekman İlçesi Yatılı ilköğretim Bölge Okulunda, liseyi de Atatürk Lisesinde okudum.   

  1996 yılında Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlığı Bölümünü kazandım.   

  1999 yılında ilk görev yerim olan Diyarbakır’a atandım. Diyarbakır’da Merkez Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulunda yedi yıl çalıştım. Bu okulda üç yıl Rehber Öğretmenliği, dört yıl da müdür yardımcısı olarak görev yaptım.   

  2007 yılında Erzurum’a tayin istedim. 2007 yılında Hacı Sami BOYDAK Anadolu Lisesinde (Şimdiki adı Tevfik İLERİ Anadolu Lisesi) iki yıl Rehber Öğretmenliği, üç yılda Müdür Yardımcısı olarak görev yaptım.   

  2011 yılında Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesinde üç yıl müdür yardımcısı olarak görev yaptım.   

  2014 yılı Aralık ayında  liseden mezun olduğum Atatürk Anadolu Lisesine Okul Müdürü olarak atandım. 2016 yılı Aralık ayında Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Görevlendirme ile bir yıllık okul müdürlüğü görevini yürüttüm. 04.12.2017 tarihinden itibaren tekrar eski görev yerim olan Atatürk Anadolu Lisesi’nde çalışmaya başladım. 

  01.08.2023 tarihinde Hilalkent Anadolu Lisesinde okul müdürü olarak göreve başladım.   

  Evli ve iki çocuk babasıyım.