ERZURUM / YAKUTİYE - Hilalkent Anadolu Lisesi

18 Mart 2024 tarihinden itibaren geçerli Ders Programı ektedir

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İkinci dönem 1. Ortak Sınav takvimi ektedir.

05 ŞUBAT TARİHİNDEN GECERLİ SINIF DERS PROGRAMI EKTEDİR

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği 9 Eylül 2023 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Yönetmelik'te ülke, il/ilçe ve okul genelinde ortak yazılıların yapılacağı; il/ilçe ve okul genelinde gerçekleştirilecek ortak sınavların ise il sınıf/alan zümreleri ve Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüklerince hazırlanacak konu soru dağılım tabloları çerçevesinde uygulanacağı belirtilmiştir.

Bu bağlamda il/ilçe ve okul genelinde yapılacak ortak sınavlar öncesinde il sınıf/alan zümreleri ve Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüklerince temel eğitim ve ortaöğretimdeki farklı branş ve sınıf düzeylerinde "konu soru dağılım tabloları" hazırlanmıştır.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı'nda 6. sınıf Türkçe ve matematik derslerinin, 9. sınıf Türk Dili ve Edebiyatı, matematik derslerinin 1. dönem 2. sınavları ile 2. dönem 1. sınavları Bakanlığımız tarafından ülke genelinde ortak olarak yapılacaktır. Bu sınavların konu soru dağılım tabloları Bakanlığımız tarafından yayımlanacaktır.