ERZURUM / YAKUTİYE - Hilalkent Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma programı yapıldı. Günün anlam ve önemini konuşmasınin ardından öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırladıği şiirler okundu. Ardından okulumuz halk müziği çalgı ve korosu tarafından günün anlam ve önemine uygun solo ve koro şarkıları icra edildi.

Mrt

Erzurum'un kurtuluşunun 103. İstiklâl Marşı'nın kabulünün 106. yıl dönümü okulumuzda yapılan etkinlikle kutlandı

Mrt

Bayan öğretmenlerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü En İçten Dileklerimle Kutluyorum.

Bayan öğretmenlerimize ve erkek öğretmenlerimizin eşlerine 8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesi ile hediye takdim ettik.

Mrt

DEMOKRASİ VE İNSAN HAKLARI KULÜBÜ ŞUBAT AYI FAALİYETLERİ KAPSAMINDA SINIFLARIMIZDA ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ

OKULUMUZ FOLKLOR EKİBİNDEN OYUNLAR

Mrt

Tasarımı okulumuz öğretmeni Yunus Emre KARAKAYA, sahipliği Okul Müdürümüz Erhan GÜRBÜZ'e ait olan okul logomuz Türk Patent ve Marka kurumu tarafından tescillenmiştir.

Şbt

Yakutiye Belediye Başkanı Sayın Dr. Mahmut UÇAR beye ve heyetine okulumuza yaptıkları ziyaret için teşekkür ederim.

Şbt

Bugün okulumuzda 11.sınıf öğrencilerimize 3.TYT Deneme Sınavını yaptık.

Şbt

Gençlik Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği "LİSELER ARASI FUTSAL TURNUVASI" başladı. Turnuvada okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz ve antrenörlerine başarılar diliyoruz.

Şbt

Eğitim-Öğretim alanındaki kalitemizin ve motivasyonumuzun  artması için bugün okulumuza gelen;

Yakutiye İlçe Kaymakamımız sayın Tuncay KALDIRIM beye ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Abdurrahman GAZİOĞLU beye nazik ziyaretleri için şahsım, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına candan teşekkür ederim.

Şbt

TEKNOFEST İL KOORDİNATÖRÜ VEDAT AYDIN TARAFINDAN TEKNOFEST BAŞVURU SÜRECİ VE TEKNOFEST YARIŞMA KATEGORİLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME SEMİNERİ VERİLMİŞTİR.

Ock

YAKUTİYE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ CENGİZ DAĞCI PANELİNDE OKULUMUZU ÖĞRENCİMİZ ŞEVİN ÖZBEY TEMSİL ETTİ.

Erzurum 2. Olduk.

Eğitim-Bir-Sen 2 No'lu şubesinin organize ettiği "Kudüs Temalı Resim Yarışması"nda öğrencimiz Hilal BÜYÜKSAVAŞ il ikincisi seçilmiştir.

Bir Bilenle Bilge Nesil projesi kapsamında"öğrenci-yazar buluşmalarının ilki olan" Gecenin Örtemediği Şehir KUDÜS' romanının yazarı Nalan GÜVEN'in öğrencilerle buluşması, öğrencimize ödülünü takdim etmeside ayrıca çok kıymetliydi.

Programı tertip eden, emek veren herkese teşekkür ederim.

AZİZ MİSAFİRLERİMİZ

Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği  Erzurum Şubesinin başlattığı "Vatan ve Kahramanlık  Buluşmaları" programını okulumuzda gerçekleştirdik.

Bu vesile ile ; 2021 yılında şehit olan  Burak TORTUMLU'nun kıymetli eşi ve 2,5 yaşındaki  kızını, Kız kardeşini,

Dernek başkanı Gazi Recep AKGÜL ve Gazilerimiz;

Mehmet KORKMAZ, Sedat AKTAŞ,

Hüseyin TEKİN,

Fırat KÜÇÜK,

Ensar GÜNEY,

Halil İbrahim ÇELİK, Abdurrakip KARAGÖL'ü    okulumuzda ağırladık.

Bize vakit ayırdıkları, son derece kıymetli ve anlamlı mesajların verildiği buluşma için değerli misafirlerimize canı gönülden teşekkür ederim.

Ara

GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ VE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİNDE KATILIM SAĞLADIĞI MASA TENİSİ TURNUVASI BAŞLADI. ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUZ.